24 февраля 202015:55

Наша компанія здійснює поставку в Україну б/у бурових комплексів ГНБ Vermeer і Ditch Witch з США.

Вибудовування чесних і партнерських відносин із замовниками є головним пріоритетом нашої роботи.

Наша мета - підібрати установку ГНБ необхідної вам комплектації, своєчасно її доставити і провести пуско-налагоджувальні роботи. "Підводні камені", які виникають при виконанні замовлення, перш за все, пов'язані з невідповідністю заявляємого постачальником обладнання стану машини до реального. Дійсно, на фотографіях установка може виглядати як нова, яка не потребує додаткових вкладень машина, а при передачі її замовнику спливають недоліки і проблеми, що істотно збільшують інвестиції на її придбання. Більшість компаній на ринку, що поставляють вживані установки ГНБ, «вмивають руки» після відвантаження машини замовнику, і тому доводиться самому вирішувати питання, пов'язані з доведенням техніки до розуму.

Наша компанія пропонує інший підхід. По-перше, ми даємо максимально об'єктивну інформацію про стан машини і по-друге, ми працюємо з відповідальним та надійним брокером по продажу машини у США - компанією MTI.

Наш партнер-постачальник в США проводить ретельну передпродажну підготовку, яка включає інспекцію машини, діагностику її вузлів і агрегатів, ремонт і заміну зношених деталей.

Як результат, ви отримуєте установку, готову до роботи без додаткових інвестицій.

Якщо в ході подальшої експлуатації у вас виникне потреба в обслуговуванні або постачанні запасних частин, бурових штанг та розширювачів, вам лише треба буде звернутися до нас.

Зверніться по телефону до нашого менеджеру(вказавши бажані параметри машини) або самостійно знайдіть потрібну установку на сайті - і всі подальші дії доручіть нам.

Найкоротші терміни поставки, пуско-налагоджувальні роботи, сервісне обслуговування - це ще не весь перелік послуг який надає наша компанія.

Також, наша компанія не могла залишити без уваги виробників установок ГНБ з Китаю. На сьогоднішній день китайський ринок з безтраншейної прокладки (ГНБ) швидко росте і розвивається. Маючи достатній досвід поставки і обслуговування такого роду техніки ми можемо запропонувати вам надійного виробника китайських установок ГНБ - компанію DRILLTO ZT.

Сильні сторони цієї компанії - хороша якість збірки, тільки кращі комплектуючі, грамотний сервіс (включаючи каталог запасних частин) ну і звичайно орієнтованість на думку кінцевого користувача.

Звертайтесь!

(097)496-70-33 Viber
(066)922-35-13
egbbud@gmail.com